Stress – MYStress E-book

by Your Journey

Stress: we hebben er allemaal wel eens last van.

Maar waar komt het vandaan? Hoe kun je het voorkomen en vooral, hoe leer je ermee omgaan?

In het E-book MYStress leer je stap voor stap hoe je kunt dealen met stress in plaats van ertegen te vechten. Want naast dat er negatieve stress is, bestaat er ook zoiets als positieve stress, die je kan helpen om bepaalde doelen te behalen. Dit is iets wat niet veel mensen weten.
Denk bijvoorbeeld aan een scriptie of verslag die je af moet maken of doordat het heel druk op werk is en de stress je helpt om een bepaalde deadline te halen.

Bij het E-book MYStress zit een, gratis te downloaden, werkboek waarmee je nog dieper ingaat op hoe stress een rol in jouw leven speelt. Je leert jouw relatie met stress kennen en hoe je voor een goede stressbalans kunt zorgen.

Wie ervaart stress?

Iedereen ervaart wel eens stress in zijn leven, de een meer dan de ander. Vroeg of laat krijgen we er allemaal mee te maken. Met dit E-book ga jij zelf op onderzoek uit. Dit proces kun je alleen doen en waar je ook maar wil. Denk aan thuis op je kamer, in de trein of tijdens je vakantie. Mocht je er meer hulp bij nodig hebben, dan kun je professionele hulp zoeken of ons een mail sturen en dan kijken we samen welke hulp het beste bij jou en jouw situatie past.

Je kunt stress ervaren door school, je werk of misschien speelt er iets in jouw privéleven. Wat het ook is, het is niet erg om te beseffen dat je stress hebt. Je staat er niet alleen voor, er zijn namelijk veel meer jongeren die stress ervaren. Nog niet veel jongeren durven het met elkaar te delen, waardoor weinig het van elkaar weten.
Door de vragen in het werkboek te beantwoorden en de tekst goed in je op te nemen, ga je gefocust aan de slag met stress. Je leert bewust niet tegen stress te vechten, maar ermee te dealen, omdat het ook positieve dingen kan brengen.

Je leert om op tijd te ontstressen en dus de stress te verminderen. Dit doe je door iedere dag een aantal korte momenten voor jezelf te hebben, waarop je volledig kunt ontspannen. Zo kun je bijvoorbeeld korte (geleide) meditaties doen, een wandeling maken of gaan sporten.

MYStress E-book

stress

Ga jij de uitdaging aan en
wil jij leren omgaan met Stress?
Schaf dan het MYStress E-book aan.

Wat is stress?

Stress is eigenlijk best een vaag begrip. Iedereen ervaart het wel eens, maar niet iedereen ervaart dezelfde soort stress. Daarnaast reageert iedereen ook anders op stress.

Stress ervaar je wanneer er een disbalans is tussen draagkracht en draaglast. Onder draaglast verstaan we alles wat het iemand op dit moment in zijn of haar leven moeilijk maakt.
Onder draagkracht verstaan we alles wat iemand de nodige energie geeft in zijn of haar leven.

Ben jij er klaar voor om te ontdekken hoe jij je verhoudt tot stress? Zoek niet verder, this E-book is what you need.

Op weg naar ‘the new you’!

BLOG, E-book, Laatste posts , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *