INTERVIEW – Chani ‘BELGIË vs. NEDERLAND’

by Your Journey

Nederlanders te direct?

Vandaag hebben we Chani in de studio. Zij is 24 jaar en zit in haar laatste jaar van de opleiding bedrijfsmanagement. Op dit moment loopt zij stage bij een Nederlands bedrijf in Málaga en daar zijn best wat uitdagingen. Zo vindt zij de Nederlanders heel open en direct, maar daar heeft zij geen problemen mee.

Op de eerste dag van haar stage werd zij meteen meegenomen om een kopje koffie buiten de deur te gaan drinken. Dat zou in België echt niet gebeuren” geeft Chani al direct aan. Tijdens het gesprek merk je al snel dat ze in België een stuk formeler met elkaar omgaan.

Joyce heeft vroeger voor een Belgisch bedrijf gewerkt en daar kun je niet zomaar alle woorden gebruiken die in wij in Nederland heel gewoon vinden. Benieuwd welk woord Joyce in een ongemakkelijk situatie heeft gebracht? Kijk de TV show!

Heb jij ook een interessant verhaal te vertellen of een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *