Q&A – Restaurantjes buitenland

by Your Journey

Waar eet jij in het buitenland?

Je komt aan in een vreemd land of in een nieuwe stad en weet je dan waar je moet gaan eten en vooral.. Wat lekker is?! Zo makkelijk is het allemaal nog niet en daarom geven Joyce en Jackie in de nieuwe TV show een aantal tips.

Tip 1. Kijk naar de menukaart buiten, staat deze alleen in de taal van het land of ook in andere talen? Dit is vaak al een teken dat het erg internationaal is ingesteld, de prijzen vaak hoger zijn en de kwaliteit iets minder.

Tip 2. Let op waar de locals heen gaan. Zij kennen hun eigen stad, weten waar ze lekker kunnen eten en dit is dan ook exact de plek waar jij moet zijn! Kijk alvast om je heen wat de andere mensen bestellen en bestel het zelfde.

Kom achter de rest van de tips door de hele video te kijken & als jij nog tips hebt, laat ze onderin achter!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A of een interessant verhaal te vertellen? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *