INTERVIEW – Kayleigh ‘Verschillende culturen’

by Your Journey

Engelse moeder, Nederlandse vader

Vandaag hebben we Kayleigh in de studio. Ze is geboren in Nederland, maar haar ouders komen niet allebei uit Nederland.

“Klopt” zegt Kayleigh. Ze vertelt verder dat haar moeder uit Londen, Engeland komt en haar vader uit Nederland. Wat haar het meest opvalt is dat haar moeder toch wel een stuk strenger is, terwijl haar vader zegt: “Doe je ding, je gaat het zelf leren.”.

Joyce heeft ook een tijdje als au pair in Engeland gewerkt en zij bevestigt dat ze in Engeland een stuk netter zijn. Ze staan in rijtjes als ze de bus in stappen en wáááág het niet om voor te dringen. Wil jij de andere verschillen ook weten en waar de rest van de familie van Kayleigh vandaan komt? Kijk dan de video!

Heb jij een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *