INTERVIEW – Maaike ‘goed verhaal’

by Your Journey

Goed verhaal..

Vandaag zit Maaike naast Joyce. Maaike is 16 jaar en studeert marketing & communicatie niveau 4 aan het Da Vinci College in Dordrecht. Zij is heel snel door haar VMBO heen gegaan wat betekent dat je al op vroege leeftijd aan het MBO start. Zij is uitgekozen om deel te nemen aan de MBO ambassadeur verkiezingen van 2018!

Ze is er zelf niet overtuigd dat ze een sterk verhaal heeft, maar het feit dat je 16 jaar bent en al naar het 2e jaar van je MBO-opleiding gaat is zeker wel iets unieks! Joyce laat haar inzien dat iedereen uniek is en dat ook haar verhaal heel tof is.

Wil jij weten hoe zij naar de rest van haar verkiezingen kijkt, wat ze er allemaal voor moet doen en wat voor een lessen zij krijgt? Kijk de rest van de video en laat je inspireren!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *