MYJourney Málaga – Digital Edition

MYJourney Málaga – Digital Edition

Zie je het al voor je, je verblijft met een aantal leuke leeftijdsgenoten in Zuid-Spanje en mag een week lang mag je de (corona) stress vergeten en aan je persoonlijke ontwikkeling werken. En tussendoor is er genoeg ruimte om een duik in het zwembad te nemen. Sounds like dream, right?

Veel jongeren deelden deze droom en met een aantal heb ik intakegesprekken gevoerd omdat ze serieus overwegen om mijn kant op te komen voor deze unieke coachweek. Ik merk ook dat ze, mede door de negatieve berichtgeving in de Nederlandse media over Spanje, twijfelen.
Daar kon ik hier als moeder natuurlijk alleen maar heel veel respect voor hebben. Want ik kan wel weten dat de situatie hier veilig is, maar de studenten én hun ouders weten dat natuurlijk niet! Die moeten afgaan op de berichtgeving in de media. Helaas.

De oplossing

Toen ik op een avond in bad lag, kreeg ik in een keer een ingeving. De oplossing is heel eenvoudig, ik bied de MYJourney Málaga Special Edition gewoon 100% online aan. Het grootste deel van het programma is al online en de coachingsessies met mij kan ik aanbieden door dagelijks live te gaan in een besloten omgeving op Instagram. Ik kan groepscoaching doen en er zullen 1:1 momenten met mij zijn. Ik kan zelfs een aantal activiteiten online aanbieden, zoals yogales en meditaties. Maar ook een workshop cocktails maken of een dansles. De mogelijkheden zijn eindeloos.

MYJourney Málaga gaat dus ‘digital’ van 24 tot 30 augustus 2020. Op deze manier krijgen veel meer jongeren, die mijn coaching op dit moment hard nodig hebben, de kans om deel te nemen aan mijn programma.

Mocht je er deze specifieke week niet bij kunnen zijn? No worries! Alle live coachvideo’s, foto’s, adviezen en tips blijven tot eind september in de besloten omgeving staan. Tot die tijd zal ik uiteraard dan ook blijven reageren op al jouw vragen en je begeleiden bij jouw struggles.

Hoe gaat het in zijn werk

Via het besloten Instagram-account zal ik elke dag live gaan en groepscoaching bieden. Je kunt je eigen vraag (anoniem) inbrengen en op die manier 1:1 door mij gecoacht worden. Daarnaast volg je het online programma MYJourney, dit programma bestaat uit online lesvideo’s waarin ik jouw coach ben. Je gaat vervolgens zelf aan de slag met behulp van het bijbehorende werkboek.
Deze investering in jezelf en jouw toekomst is niet in geld uit te drukken. De meeste studiekeuze(stress)trajecten beginnen vanaf €500,-. Ik heb er bewust voor gekozen het programma nu tijdelijk voor €399,- aan te bieden om de drempel voor jongeren om in te stappen zo laag mogelijk te houden.

Ben je getriggerd of voel je dat dit voor jou is? Dan kun je hier jouw ‘journey’ boeken. Voor meer informatie, klik hier. Ik kijk ernaar uit samen met jou op reis te gaan naar jouw antwoorden!

Review MYJourney Málaga

“Ik vond de gesprekken met je heel fijn en prettig. Je kwam met weinig woorden direct tot de kern van mijn gevoel. En hoe confronterend is dat.
De spiegel die je me voorhield, was echt indrukwekkend, raakte me en ik besefte me waarom ik bij je was.

Ik weet nu wat goed is voor mij en hoe ik dat ga bereiken! Je hebt me echt goede handvatten mee gegeven.

Je vraagt over de prijskwaliteit verhouding Joyce, dit is goud waard. Het is er heerlijk en het heeft mij ontzettend veel gebracht!”

– Manon

Informatiegesprek

Wil jij alles weten over de MYJourney Málaga – Digital Edition van 24 tot 30 augustus?
Vraag hieronder jouw informatiegesprek aan om er zeker van te zijn dat dit is wat je zoekt.

Na een week online coaching weet je wat je te doen staat, maak je een keuze
en stappen je moet zetten. Hoe fijn is dat?

Direct reserveren

Wil jij de MYJourney Málaga – Digital Edition direct vastleggen?

Ga dan via onderstaande button direct naar de shop om jouw Digital Edition vast te leggen.