Wie ben ik?

Joyce van Ombergen-Jong

Mijn naam is Joyce en sinds 2008 woon ik samen met mijn man en inmiddels volwassen kinderen op het platteland in de buurt van de geweldige stad Málaga in Zuid-Spanje. Ja ja, daar waar de zon ruim 300 dagen per jaar schijnt!

Hoe ik daar terecht ben gekomen?

Er was eens een droom, een ongeval en een flinke dosis naïviteit en lef. Vooral de laatste twee heb je namelijk nodig als je wil emigreren.

Die lef was er niet altijd. Sterker nog, tijdens mijn middelbare schooltijd was ik een gevoelig creatief meisje met de gekke combi van vakken zoals wiskunde, economie en vier talen in haar HAVO-pakket. Ik had werkelijk geen idee welke studie ik moest gaan volgen. Op TV zag ik een reclamespotje waarin meiden opgeroepen werden voor een technisch beroep te kiezen. Dit sprak me wel aan. Maar de richting mode en kleding leek me ook wel leuk.

Verstand vs. gevoel

Ik koos met mijn verstand voor een opleiding in de IT. Een keuze waar ik overigens nooit spijt van heb gehad! Ik vond het stiekem wel stoer om me, vaak als enige vrouw, tussen al die mannen staande te houden wink

Jaren later, na een ongeval, ben ik meer naar mijn hart gaan luisteren. Ik wilde mijn creatieve kant meer gebruiken en zin geven aan wat mij was overkomen. Ik schoolde me om en startte als online coach. Mijn allereerste Skype consult was met een studente die de verkeerde studiekeuze had gemaakt! 

Werken met jongeren

Sinds een aantal jaar richt ik mij met name op mensen van jouw leeftijd. Ik begeleid studenten tijdens hun stage in Málaga en begeleid ze bij de uitdagingen waar ze voor komen te staan. Het valt me op dat steeds meer jongeren moeite hebben met keuzes maken ten aanzien van studie en werk.

 

”Je weet nog niet goed wie je bent, waar je goed in bent en waar je écht gelukkig van wordt. Ik word heel heel blij van het begeleiden tijdens deze zoektocht. Ik help je door middel van coaching en online programma’s om jouw eigen antwoorden te vinden.”

Ik wil degene zijn die ik zelf, toen ik jong was, in mijn leven had willen hebben toen ik belangrijke keuzes moest maken. Iemand die mij vertelt dat het niet erg is om niet te weten wat ik wil doen ‘als ik later groot ben’. Die mij geruststelt en een spiegel voorhoudt zodat ik kan zien wie ik werkelijk ben. Die mij verzekert dat het niet uitmaakt wat ik kies qua studie of werk omdat ik nog tig keer mag kiezen in het leven. Die mij laat inzien dat het belangrijker is eerst te weten wie ik ben en waar ik voor sta dan me te laten leiden door wat anderen denken dat goed voor me is. Iemand die mij wakker schudt, confronteert en met humor naar het antwoord leidt, dat ik zelf blijk te hebben. Die geloof in de kracht van op je bek gaan.
Maar vooral iemand die mij helpt en om zelf verantwoordelijkheid te nemen over een gezond, gelukkig en betekenisvol leven!

Mijn opleidingen

Ik heb diverse opleidingen gevolgd zoals; NLP coaching, Intuítief coachen, Breathwork, Trauma release, Hypnosis en Time Line Therapy.

Mijn kwaliteiten

Goed luisteren, een positieve levenshouding en ik heb een sterke intuïtie (mijn superpower) waardoor ik snel voel wat jij nodig hebt. Het zorgt er ook voor dat ik heel snel tot de kern kom in coachgesprekken.

Mijn uitspraak

“Een dag niet geleerd is een dag niet geleefd.”

Mijn passie

Young Adult romans vol levenslessen schrijven.

Mijn guilty pleasure

Urenlang Spaanse Netflix series kijken!

Kennismaking

Wil je mij beter leren kennen? Via de contactpagina kun je een videogesprek met mij inplannen!

Winkelwagen
Scroll to Top

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ‘stay tuned’!