Blogs – Persoonlijke ontwikkeling

Blogs

Onze blogs omvatten onderwerpen rondom (studie) keuzes, persoonlijke ontwikkeling, mentaal welzijn, reizen en een gezonde leefstijl. Heb jij een blog wat goed bij een van deze onderwerpen past? Vul het formulier onderaan deze pagina in!

Instagram Content Design Posts - YJ (26)

Ik probeerde zonder verwachtingen op reis te gaan en open te staan voor alles wat er op mijn pad zou komen, positief maar ook negatief. Maar zelfs als je denkt geen verwachtingen te hebben, heb je toch stiekem ergens hoop.

Instagram Content Design Posts - YJ (20)

Bijna de hele vliegreis keek ik foto’s en video’s van het afgelopen half jaar terug. Eenmaal geland, haalde mijn vader en zus mij op van het vliegveld en het moment dat ik de auto instapte barstte ik echt in tranen uit.

Instagram Content Design Posts - YJ (19)

Verwachtingen: wat zijn het, hoe heb ik er last van, wanneer werken ze je tegen en hoe kun je ze juist positief inzetten?

Instagram Content Design Stories - YJ (1)

An apartment, a relationship, a job, a puppy… It sounds like I have everything in my life to be happy, but why doesn’t it feel like that?

Instagram Content Design Posts - YJ (19)

Komt dit je bekend voor? Je gaat een nieuw avontuur aan, dit kan een nieuwe studie zijn, een nieuwe baan of een stage in het buitenland en je zit van te voren al te bedenken hoe dingen zullen lopen.

Instagram Content Design Posts - YJ (3)

‘Nee’ zeggen is lastiger dan je denkt en ik heb er bepaald veel last van. Het lijkt zo verdomd makkelijk, maar achteraf stem ik toch vaak toe.

Instagram Content Design Posts - YJ (22)

Al die gedachten aka mijn ‘monkey mind’ is blijkbaar ook wakker geworden, want die begint nu non-stop allemaal negatieve dingen te brullen.

Deel jouw blog!

(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 64 MB.