Q&A – Thuisgevoel creëeren

by Your Journey
2

Hoe creëer je een thuisgevoel?

Ga jij binnenkort ook op kamers of voor het eerst op jezelf wonen? Dan hebben wij hier de perfecte tips voor jou! Juliette gaat namelijk binnenkort op kamers en heeft ons de vraag gesteld hoe zij een thuisgevoel kan gaan creëeren in haar nieuwe woning en kamer.

Jackie geeft de tip, vraag een eigen geschreven kookboek van je vader of moeder, dan kan je de gerechten maken wanneer jij wil en geeft dat echt een thuisgevoel. Joyce geeft heel goed aan “neem een geurtje mee van huis”..

Wil jij alle tips weten? Kijk de video en laat vooral ook jouw tips achter in de comments!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur ons dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Comments (2)

Hoe ga je het beste om met kamer/huisgenoten in het buitenland?

Hoi Dilara, wij zullen jouw vraag in een volgende Q&A behandelen. Voor nu alvast een tip, maak vanaf het begin duidelijke afspraken. Wat voor jou vanzelfsprekend is, hoeft voor een ander niet zo te zijn.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *