INTERVIEW – Dilara ‘Jouw keuze’

by Your Journey

Niet per se naar anderen luisteren…

Wat doe je als je op jonge leeftijd een paar jaar in het buitenland gewoond hebt, vervolgens besluiten je ouders om weer terug te gaan naar Nederland en aangekomen in Nederland kom je er achter dat je opnieuw mag beginnen qua niveau school. Dit overkwam Dilara, zij heeft in Frankrijk gewoond en toen ze terugkwam, kreeg ze te horen dat ze niveau 1 moest doen. Of zij hiermee akkoord ging? Nee, maar uiteindelijk was er geen andere weg en heeft ze haar eerste opleiding op niveau 1 in 3 maanden afgerond!

Wil jij weten wat ze hierna heeft gedaan? Bekijk dan de nieuwe TV show!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur ons dan een mail op info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *