Your Journey College Tour

by Your Journey

Joyce en Jackie in Nederland

Van 2 tot 9 maart zijn Joyce en Jackie naar Nederland gegaan om met de auto, een hele hoop magazines en veel enthousiasme door Nederland te rijden en scholen te bezoeken. Tijdens deze bezoeken hebben zij magazines aan studenten en docenten uitgedeeld en vertelt hoe dit tot stand is gekomen.

Misschien wel leuk om het verhaal erachter te vertellen. Na op een vrijdagochtend besloten te hebben niet meer met nieuwe projecten te komen, kwam Joyce toch met het idee om een magazine uit te brengen.

Na een lang proces is dit magazine er gekomen en zo hebben zij dus ook de Your Journey college tour bedacht om zo iedereen het magazine persoonlijk te kunnen overhandigen. Het was onwijs gaaf iedereen te laten zien waar wij zo lang mee bezig zijn geweest en mensen live te kunnen inspireren.

We hopen dit snel nog een keer te kunnen doen!

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *