INTERVIEW – Shaznay ‘minderjarige op stage’

by Your Journey
1

Minderjarige op buitenlandstage

Shaznay wilde heel graag stage lopen in het buitenland maar was voor aanvang nog minderjarig. Ze had bij alles in de aanloop toestemming nodig van haar ouders en school. Tig papieren en handtekeningen verder is het haar gelukt en loopt ze stage bij een mode ontwerper in Zuid-Spanje. Daar loopt ze tegen de volgende uitdaging aan, ze sprak namelijk nog geen Spaans! Wil je weten hoe het haar vergaat en wat ze er allemaal voor over heeft?

Bekijk de video en laat je inspireren!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur ons dan een mail via info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Comments (1)

Zo mooi om te zien dat ze het voor elkaar heeft gekregen. Shaznay wilde dit zo graag en eigenlijk heeft ze alles zelf geregeld. Het contact met school en alle instanties heeft ze grotendeels zelf gedaan. Shaz heeft ons volledig op de hoogte gehouden van de status en uiteindelijk hebben wij als ouders formeel de benodigde papieren ondertekent. Niets anders dan lof.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *