Q&A – Omdenken

by Your Journey

Anouk ziet steeds het negatieve van dingen in en vraagt ons hoe ze hier beter mee om kan gaan. Joyce is fan van omdenken. Het is eigenlijk een theorie die zegt dat je alles wat negatief is, om kan denken naar iets positiefs.

Denk aan een glas water dat je laat vallen. Super irritant, alles is nat, misschien is het glas stuk en moet je het opruimen. Zet deze situatie even op pauze en denk aan het positieve van de situatie. Je komt er achter dat  je het huis toch net moest schoonmaken, hier kan je dus direct mee beginnen, je bent nu toch al begonnen.

Joyce geeft nog veel meer tips over hoe je hiermee om kan gaan. SHARE THE POSITIVITY!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Is het glas half leeg of half vol?

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *