Q&A – Complimentjes ontvangen

by Your Journey

Complimentjes ontvangen

Iedereen krijgt wel eens complimentjes of het nou over je haarkleur gaat, je te gekke style voor kleding, je muziek smaak, een hoog cijfer dat je voor wiskunde of frans hebt behaald.. Noem het maar op.

Isabel geeft in de Q&A van deze week aan dat ze het lastig vindt om complimentjes te ontvangen en wil graag weten hoe zij hier beter mee om kan gaan. Het komt veel voor bij het geen “Hee, wat heb je een leuke broek aan” waar jij vervolgens op reageert “Is al heel oud” of “Was super goedkoop!” of je zegt waar je hem gekocht hebt.. WAAROM DOEN WIJ DIT?! Niet iedereen natuurlijk, maar zoals je uit de Q&A op kan maken zul je zien dat Jackie het ook doet. Waarop Joyce aangeeft dat zij dit vroeger ook gedaan heeft. Tegenwoordig beseft ze dat een complimentje eigenlijk een klein cadeautje is…

Wijs jij cadeautjes af? Laat in de reactie achter hoe jij met complimentjes omgaat!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A of een inspirerend verhaal dat je met ons wil delen? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *