INTERVIEW – Robin ‘eigen boek’

by Your Journey

Robin schreef haar eigen boek ‘Het Achterdorp’

Robin heeft 2,5 jaar geleden op 14 jarige leeftijd een boek geschreven. Ondertussen is ze druk met haar studie, maar een vervolg gaat er zeker komen!

Het boek gaat over een meisje Lunaira, een nieuwsgierige tiener die in de nieuwe tijd leeft. Ze gaat met haar vrienden een nieuw schooljaar tegemoet waarin ze op excursie gaat. Deze excursie zorgt ervoor dat ze allerlei avonturen beleeft en er nieuwe deuren voor haar opengaan. Ze belandt in een land dat zich nog vastklampt aan het verleden. Deze twee werelden brengen verwarring en gevaar met zich mee. Een spannend futuristisch boek waarbij diverse emoties zoals spanning, drama, verdriet en vrolijke dingen aan bod komen.

Bestel het boek bij ons in de shop hier!

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *