Uiteindelijke keuze

by Your Journey

Het vervolg

Zo, daar ben ik weer! Ik ben naar Nederland gevlogen, heb scholen bezocht, nagedacht en coachinggesprekken gehad met Joyce in Spanje. Nu weet ik zeker dat ik klaar ben voor de volgende stap!

Het verloop

Zoals jullie misschien al eerder hebben gelezen was ik bezig met het maken van één van de belangrijkste keuzes in mijn leven. Belangrijk, want deze keuze beïnvloedt mijn levensloop. Ik heb het hier natuurlijk over het maken van een studiekeuze! Mede dankzij de hulp van het ‘My Journey VIP-programma’, ben ik tot een definitieve beslissing gekomen.

De aanpak

Nadat ik had besloten verder te willen studeren stond ik voor een nieuw dilemma. Een passende studie vinden. Met het grote aanbod van tegenwoordig, een echte uitdaging! Mij is het gelukt, maar nu jij nog! Hoe pak jij dat aan?

Met beiden handen natuurlijk!

Want de tijd begint te dringen, voor veel opleidingen is een toelatingsexamen vereist, zijn er maar een x-aantal plekken waarvoor de aanmeldingen al beginnen binnen te stromen. Als jij nog kans wil maken om aangenomen te worden voor de opleiding van je dromen dan is het tijd voor actie! Weet jij voor welke opleiding jij gaat? Nee? Dan biedt Your Journey jou een helpende hand. Meld je, net als ik, aan voor de op maat gemaakte begeleiding en ga de uitdaging met jezelf aan.

De uitkomst

Dit is precies hoe ik het ook heb gedaan. Na veel twijfelen, slapeloze nachten en stress heb ik mijn keus definitief gemaakt. Ik heb me ingeschreven voor een opleiding aan de kunstacademie en ben al door naar de tweede ronde van de toelating!

Het volgen van het My Journey VIP-Programma heeft mij zekerheid gegeven! Nu weet ik dat ik bezig ben met het maken van de juiste keuze en daardoor kan ik er voor de volle 100% voor gaan! Dat wil jij ook toch?

En vergeet niet, het antwoord zit al in je! Je hebt alleen een duwtje in de goede richting nodig en daarbij helpen ze graag!

Mijn naam is Lisa van het Bolscher. Ik ben geboren in Apeldoorn en woon voor zo lang ik me kan herinneren in het kleine dorpje Epe. Ik ben 21 jaar en doe de opleiding media vormgever en ik inspireer graag anderen met mijn eigen verhaal, beelden en kunst. Verder houd ik van hockey en ben ik een echte team player. Daarom deel ik graag mijn visie en hoop anderen met mijn werk te kunnen laten groeien en inspireren.

BLOG, Laatste posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *