Q&A – Vakantiegevoel

by Your Journey
2

Vakantiegevoel vasthouden…

Makkelijker gezegd dan gedaan. Je bent er heerlijk twee weken tussenuit geweest, je komt terug in Nederland en je pakt je leven weer op. Na twee weken komt iemand naar je toe ”Hee, hoe was je vakantie?!” en je bent het alweer helemaal vergeten.. Super zonde! Melanie legde de vraag bij ons en wij hebben haar een aantal tips gegeven over hoe je dit gevoel nou net eventjes wat langer vast kan houden. Ben jij benieuwd hoe? Bekijk de video en laat onder de comments weten wat JOUW tips zijn.

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur ons dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW ,

Comments (2)

Hoi Jackie en Joyce,
Inspirerende informatie!
Ik heb ook nog een tip om je vakantiegevoel vast te houden.
Ik koop vaak een klein souvenir en meestal is dat een gebruiksvoorwerp.
In Italie heb ik bijvoorbeeld een mooie beker gekocht waar ik pennen in bewaar.
In Parijs een uiltje van hout dat nu op mijn tafel staat.
Door me te omringen met kleine souvenirs, die ik dagelijks gebruik en vasthoudt denk ik vaak met een glimlach terug aan die heerlijke vakantie.

Hoi Monique,
Bedankt voor de goede tip! In plaats van de koelkast magneten, kleine souvenirs die je elke dag gebruikt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *