INTERVIEW – Marjolein ‘Volg je droom’

by Your Journey

Modellen coachen

Vandaag niemand in de studio, maar wel een interview met Marjolein vanuit MIAMI! Marjolein is nu 27 jaar en heeft ondertussen haar eigen bedrijf. Marjolein is, zoals ze zelf zegt, wel een zorg meisje. Maar toen de opleiding Junior Accountmanager voorbij kwam leek dit haar ook wel wat. Nadat zij voor het eerst op buitenlandse stage was geweest smaakte dat alleen maar naar meer.. Doorstuderen werd hem niet, maar wat ze wel al wist op 21 jarige leeftijd “Ik ga een bedrijf starten en zo heet het..” Best een grote stap!

Wat voor een bedrijf ze begonnen is? Kijk de TV show!

Heb jij ook een interessant verhaal te vertellen of leuke vraag voor in de Q&A? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *