Q&A – Authenticiteit

by Your Journey

Hoe blijf ik mijzelf…

Vandaag geven we antwoord op de vraag van Ralph “Hoe blijf ik mijzelf in contact met anderen?”. Volgens Joyce gaat het om authenticiteit, wat dat precies is? “Authenticiteit, wanneer ben je authentiek? Authentiek ben je als je echt volledig jezelf bent. Origineel, écht heel dicht bij jezelf. Zonder consessies te doen aan je omgeving”.

Probeer er eerst zelf op te letten, merk je bijvoorbeeld zelf al dat je anders bent als je met 1 persoon bent of met meer. Vind je dat lastig zelf te ontdekken? Neem iemand in vertrouwen en vraag aan hem/haar of zij jou er op willen wijzen of je verandert en in welk opzicht.

Authenticiteit is zeker geen makkelijk onderwerp, dat zul je al snel ontdekken in de TV show!

Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *