Q&A – Picture perfect

by Your Journey

Wat is nou echt?

Laura wordt dagelijks beïnvloed door haar Instagram feed. Laat jij je daar ook door beïnvloeden? Wij geven jou vandaag tips hoe je hier mee om kan gaan! Laura vraagt zich namelijk af hoe zij het beste met al deze perfect pictures om kan gaan. Niet alleen op Instagram, maar eigenlijk op alle social media kanalen.

Laten we beginnen met het feit dat veel foto’s die online komen helemaal geen reëel beeld geven. Iedereen weet dit wel, maar als je zo’n foto ziet, is dit niet het eerste waar je aan denkt. Er zit veel tijd in om zo’n foto te creëeren, een flinke lading make-up, verschillende hair do’s proberen en dan na 200 selfies gemaakt te hebben, komt er ook nog een filter over heen..

Er worden een aantal tips gegeven, waaronder; verwijder al je social media kanalen… Ga jij de challenge aan?? Jackie is je al voor geweest.

Laura, bedankt voor je vraag! Heb jij ook een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur ons dan een mail naar info@yourjourney.academy en laat daar ook in weten of wij jouw echte naam daar in mogen gebruiken.

TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *