INTERVIEW – Lisa ‘Luister naar jezelf’

by Your Journey

Buikklachten…

Vandaag is Lisa in de studio op bezoek bij Joyce. Lisa laat ons nog maar eens inzien hoe belangrijk het is om naar je eigen lichaam te luisteren, anderen kunnen namelijk niet zeggen wat er mis met je is.

Ondanks dat ga je toch altijd naar professionals die jou verder kunnen helpen, denk aan een dokter of een arts. Lisa heeft hele lange tijd buikklachten gehad, ze is meerdere malen bij dokteren geweest, in het ziekenhuis, binnen het ziekenhuis weer verschillende afdelingen, etc. etc. Niemand kon haar vertellen wat ze nou echt mankeerde. Ze heeft verschillende medicatie moeten nemen en uiteindelijk werd haar verteld dat de pijn misschien wel tussen haar oren zit. WAT?!

Ondanks dat hebben zij en haar moeder niet opgegeven en gelukkig maar! Het antwoord kwam uit onverwachtse hoek, wil je weten hoe dit ging? Kijk dan de video!

Heb jij ook een interessant verhaal te vertellen of een leuke vraag voor in de Q&A? Stuur dan een mail naar info@yourjourney.academy

Laatste posts, TV SHOW

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *