Netflix

by Your Journey

Wat kijk ik op Netflix

Bijna iedereen kent het wel; Netflix. De online website om films en series te kijken voor een klein bedrag per maand. Wekelijks worden er nieuwe films, series en afleveringen geplaatst. Netflix is overal te kijken mits je WIFI hebt. Maar wees niet getreurd je kan afleveringen offline zetten en deze vervolgens kijken zonder WIFI.

Netflix leerzaam?

Netflix is niet alleen heerlijk ter ontspanning het kan ook leerzaam zijn. De serie Jane the Virgin bijvoorbeeld. Een Spaanse serie met ondertiteling. Je zit lekker onderuitgezakt op de bank maar toch luister je onbewust naar de Spaanse woorden en deze neem je in je op. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor deze serie, zo zijn er tientallen. De meeste films en series worden in het Engels weergegeven. Een leuke en leerzame manier om jouw taal wat op te krikken!

Wil je nog een stapje verder gaan in het leren, zet dan je ondertiteling uit of in een andere taal. Mijn voorkeur gaat naar series en dan echt de meisjes series. Pretty little liars, Gossip girl, Jane the virgin en Prison Break. Wat overigens geen meisjes serie is.

Welke series

Pretty little liars is een van de meest bekende series onder de meiden. Het is een spannend verhaal waardoor je door wilt blijven kijken. Gossip girl is een typisch meisjes serie. Twee meiden uit de Upper East Side ( de wat rijkere buurt in New York ) krijgen te maken met jongens, geld en gossips.

Jane the virgin is een Spaanse serie, makkelijk om te volgen en hilarisch om te kijken. Jane Villanueva wordt per ongeluk geïnsemineerd door de zus van de man waar Jane zwanger van is geworden. Terwijl dit ongeluk gebeurd, is Jane stapelverliefd op Michael maar door haar zwangerschap ziet ze dit niet meer zitten en begint een relatie met Rafael ( de vader van de baby ). Dit breng de nodige problemen met zich mee en er zit ook een spannend  aspect aan!

Voorkeur

Mijn voorkeur gaat echt naar het kijken van series. Ik vind het heerlijk om uit school, na het werk of voordat ik ga slapen even een aflevering te kijken. De meeste afleveringen duren rond de 30 tot 50 min. Naast de series staan er ook verschillende films op Netflix. Linksboven kan je een genre selecteren. Denk bijvoorbeeld aan romantiek, oorlog, documentaires en comedy. Je kan je eigen lijst samenstellen door films te selecteren. Mijn voorkeur qua films gaat uit naar oorlog, documentaires en waargebeurde verhalen.

Bij een film vind ik het belangrijk dat het mij interesseert en ik er wat van op kan steken. Totaal verschillend bij mijn voorkeur aan series. Natuurlijk vind ik het ook heerlijk om op zijn tijd een comedy of iets in die richting te kijken maar er staan prachtige waargebeurde films op Netflix.

Conclusie

Netflix is dus niet alleen heerlijk voor de ontspanning, je steekt er ook enorm veel van op. Zoek een leuke film of serie uit, zet hem online en geniet van jouw programma wanneer je maar wilt.

Mijn naam Is Merel Krowinkel. Ik ben geboren in het kleine dorpje Hengelo Gelderland. Momenteel ben ik studerend en wonend in Arnhem. Ik volg de opleiding International Business and Marketing. Ik ben dol op reizen, uitgaan en shoppen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn verhalen te lezen!

BLOG, Laatste posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *