|

#001 – Hoe maak ik een studiekeuze?

Studiekeuze – een keuze die belangrijk is, maar niet levensbepalend. Ik wil voor jou degene zijn die ik zelf, toen ik voor deze keuze stond, in mijn leven had willen hebben. Iemand die mij vertelde dat het niet erg is als je nog niet weet wat je wilt doen ‘als je later groot bent’.

Luister naar wat ik over studiekeuze te zeggen heb in de allereerste aflevering van deze podcast.

Veel luisterplezier! 

Podcastgast:

IMG_5787 (2)-6

Solo aflevering: Joyce van Ombergen-Jong

Podcastgast:

IMG_5787 (2)-6

Solo aflevering: Joyce van Ombergen-Jong

Beluister vergelijkbare podcasts

#072 – Hoe overleef je heimwee?

| In deze aflevering gaat Joyce het met je hebben over heimwee. Wat is heimwee eigenlijk? Nou als je Wikipedia erop na slaat dan zegt het dat heimwee eigenlijk een samenvoeging is van ‘heim’ en ‘wee’. ‘Heim’ staat dan voor

Lees meer »

#072 – Hoe overleef je heimwee?

| In deze aflevering gaat Joyce het met je hebben over heimwee. Wat is heimwee eigenlijk? Nou als je Wikipedia erop na slaat dan zegt het dat heimwee eigenlijk een samenvoeging is van ‘heim’ en ‘wee’. ‘Heim’ staat dan voor

Read More »

Laat een reactie achter

Winkelwagen
Scroll to Top

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief & ‘stay tuned’!